Bu nedenle ASLA sıcak yiyecekleri blendera koymamalısınız !

Blender, 1922 yılında Stephen Poplawsky tarafından icat edildi ve başlangıçta gazlı içecekler yapmak için yaratıldı. Fred Waring daha sonra “Amerikan içeceklerinde devrim yaratmayı” umarak bu küçük cihazın geliştirilmesine büyük yatırım yaptı.

Günümüzde mutfakla ilgili işlerinizi daha hızlı ve daha iyi bir şekilde gerçekleştirmek için seçebileceğiniz her türden elektrikli blender bulunmaktadır.

Ancak sıcak bir çorba yapıyorsanız veya lezzetli bir domates sosu hazırlıyorsanız, bunu geleneksel blenderinizde yapmamalısınız. Bu cihaza sıcak sıvılar koymak, bazen kapakların patlamasına, buhar yanıklarına ve mutfağın büyük bir karmaşaya uğramasına neden olabilecek potansiyel bir mutfak tehlikesi oluşturabilir. Sıcak sıvıların sık sık ezilmesinin bıçaklara zarar verebileceğini ve yıpranabileceğini belirtmeye bile gerek yok.

Yemeğinizin soğumasını bekleyecek vaktiniz yoksa, sıcak yiyecekleri karıştırmak için el blenderi harika bir seçenek olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir